S’ajorna el desnonament del carrer del Sol previst per divendres fins l’1 d’abril

Divendres s’havia de produir el desnonament d’una família de dos adults i dos nens que viuen de lloguer al carrer del Sol, 7. Des de fa més d’un any no poden pagar el lloguer i, després de la denúncia de la propietària, s’havia de produir el desnonament a

“Els jutges de Catalunya no acaten la Llei 24/2015 quan es tracta de gran tenedors d’habitatges particulars”, es queixa el pare de la família, en José Beltrán, qui pensa que “aquesta moratòria només fa que allargar l’espera” i “deixa un sabor agredolç perquè mostra el desconeixement que tenen les institucions envers la llei”.

 


Des de fa 8 anys la família viu en aquest habitatge “que no disposa de cèdula d’habitabilitat però que s’ha convertit en una llar després de realitzar reformes que m’han suposat prop de 20.000 euros que la propietària encara no m’ha pagat”, explica Beltrán. Des de fa més d’un any la família no pot pagar el lloguer, la propietària els va denunciar, i ara estan a l’espera d’una solució per part de la jutgessa que porta el cas.

 


“Es tracta d’un ‘gran tenedor’ particular perquè disposa d’un patrimoni superior als 1.250 metres quadrats i segons la llei hauria d’oferir un lloguer social”, explica Beltrán, qui es mostra indignat amb la resposta del jutjat: “amb la moratòria el problema segueix vigent i mostren el seu desconeixement envers la llei”.

Edicions locals