El professorat de Col·legis Nous alça la veu

Una part dels professionals de l’Escola Col·legis Nous elaboren un vídeo on expliquen a la ciutadania la supressió de la línia de P3 que el departament d’Ensenyament ha anunciat per l’any vinent i on reivindiquen reduir les ràtios per millorar la qualitat

Un grup de professores de l’Escola Col·legis Nous, present a la nostra ciutat des de l’any 1925, ha elaborat un vídeo on expliquen a la ciutadania la decisió del departament d’Ensenyament de la Generalitat de suprimir una línia de P3 al centre per l’any vinent degut a la disminució de la natalitat durant els darrers anys.

 


Com que es preveuen menys inscripcions que el darrer any, el professorat demana reduir el nombre d’alumnes per classe i mantenir les línies, el professorat i la partida pressupostària. “D’aquesta manera no es tancaria cap escola, es mantindrien les plantilles del professorat i les dotacions econòmiques que es donen a les escoles.

 


Els professors també creuen que “no és lògic que l’escola concertada continuï obrint línies i que estigui subvencionada amb diners públics quan s’estan tancant aules de l’escola pública”. El vídeo està creat per Molletopina.

 

 

Edicions locals