Ara Mollet-ERC-MES planteja una proposta pel creuament del carrer Sabadell i l'Avinguda Rívoli

La incorporació d'un semàfor i l'habilitació formal de la passera natural que s'ha creat a causa del mal creuament de la mitjana per part de molts ciutadans són les modificacions principals que planteja l’agrupació.

Ara Mollet-ERC-MES presentarà una moció que proposa un projecte de millora de la seguretat viària a la intersecció del carrer Sabadell amb l'avinguda Rívoli. L'objectiu d'aquesta iniciativa és millorar la mobilitat i la seguretat de vianants i vehicles en una zona on, entre d'altres, es troben tres centres educatius de la ciutat i l'accés a l'Hospital.

 


"Actualment només hi ha un senyal de 'Stop' però no hi ha cap semàfor", explica el regidor Ferran Sostres, qui també alerta que "els vehicles que volen canviar de sentit per dirigir-se a l'Hospital han d'anar fins a la rotonda de la Plaça Can Borrell". En referència als vianants, Sostres explicava que "s'ha creat una passera natural a la mitjana" i proposava "tallar la mitjana per habilitar-la, crear un pas de vianants i augmentar la seguretat dels ciutadans", que actualment creuen per un indret no senyalitzat i on circulen cotxes cap ambdós sentits.

 


Abans de presentar aquesta moció al Ple, el grup municipal l'ha fet arribar a entitats i associacions de la zona per tal de consensuar-la. Segons informen des d'Ara Mollet-ERC-MES, la proposta ha rebut el suport de l'Associació de Veïns de Can Borrell, de la direcció de l'Hospital de Mollet, de les tres escoles de la zona (Escola Can Besora, Escola Bressol Els Pinetons i Escola Sant Gervasi) i de les AMPAs de les dues primeres. "L'AMPA de l'Escola Sant Gervasi també coneix la proposta però no li ha donat suport perquè ells platejaven una modificació amb un cost econòmic molt gran. Una proposta que hauria de ser debatuda a la Taula de Mobilitat i no pas com una moció", aclaria Sostres.

Edicions locals