Mollet acollirà dissabte una de les jornades de la fase prèvia del Campionat de Catalunya d’Edats 2016

Aquest cap de setmana Mollet es convertirà en la capital dels escacs catalans, i és que la ciutat tindrà l’honor d’acollir una de les jornades que composen el Campionat de Catalunya d’Edats 2016 de les comarques del Vallès Oriental, Osona i Maresme i del

Aquest campionat està compost de sis jornades d’escacs que tindran loc en diferents municipis, en la seva majoria del Vallès Oriental. En aquest sentit, 250 infants en edat escolar es reuniran a la població per jugar a escacs a partir de les 16 hores del dissabte en diferents emplaçaments municipals.
Dintre del campionat es poden distingir dues categories: la principal, en la que participaran 168 nens i nenes que disposen d’una llicència federativa d’escacs en vigor i que es reuniran per fer-ho al Mercat Vell. Pel que fa a l’altre categoria, es coneix com de promoció i està pensada per aquells infants que just s’inicien en aquest esport. En aquest sentit, la seu del Club d’Escacs Mollet (C.C. La República) serà l’encarregada d’acollir una centena de nens i nenes que participaran de la categoria de promoció, així com l’acte de cloenda de la mateixa. Una oportunitat per viure els escacs de ben a prop que cap aficionat pot deixar escapar. 
La celebració del Campionat de Catalunya d’Edats obliga a que la Divisió d’Honor del Club d’Escacs Mollet hagi de jugar la seva ronda d’escacs contra el Barberà al Centre Cívic Joana Barcala, també durant el proper dissabte. 

Edicions locals