Juan Carlos Monedero visita la ciutat de Mollet per donar a conèixer la famosa Llei 25 d’Emergència Social que Podemos vol portar al Congrés dels Diputats

El famós membre de Podemos va mostrar la seva solidaritat i recolzament als treballadors de Bacardi, que van ser-hi presents durant l’acte al Mercat Vell

Era amb el ja més que famós crit de “Sí se puede”, que més de 300 persones rebien Juan Carlos Monedero, un dels militants de base més coneguts de la formació política Podemos, divendres al Mercat Vell. Juntament amb el portaveu de Canviem Mollet, Xavier Buzón, i altres membres destacats del partit com la diputada al Parlament per Catalunya Sí Que Es Pot, Jéssica Albiach, i el senador d’En Comú Podem, Oscar Guardingo, van presentar a la ciutadania la Llei 25 d’Emergència Social. 

Monedero va afirmar que “la política s’havia allunyat de la gent per convertir-se en un gremi interessat que només es preocupava per ell mateix amb mesures com apujar-se el sou. Aquesta és una llei per la gent, per rescatar la ciutadania”. I és que segons Podemos, la Llei 25 no fa més que respondre a les necessitats energètiques, sanitàries, educatives i d’habitatge que s’han generat en els darrers anys com a conseqüència de la crisi econòmica i de les dures retallades del govern central, en definitiva, donar una solució a l’emergència social que encara existeix a dia d’avui. Per la seva banda, Xavier Buzón destacava que “A Mollet, el canvi no s’atura” i que amb lleis com aquesta es demostra “la força del poble i que sí és possible una altra manera de fer política”. 

Sí bé la Llei 25 va ser el motiu principal de l’esdeveniment, durant el mateix també es va fer menció d’alguns dels temes més candents de l’actualitat molletana, com el tancament de línies de P3 a Col•legis Nous o la lluita incansable dels treballadors de Bacardi per evitar el tancament de la planta, els quals van ser presents de manera activa i van aprofitar l’avinentesa per fer ressò la seva situació. 

Edicions locals