E. L. Calahorra imparteix un taller familiar d’escultura al Museu Abelló

Dissabte 27 de febrer l’escultora i pintora molletana, Encarna L. Calahorra, oferirà un taller familiar d’escultura al Museu Abelló. L’activitat, que començarà a les 17h, és gratuïta i oberta a tota la ciutadania.

Els molletans que ho desitgin ja es poden inscriure al taller familiar que el Museu Abelló organitza el proper dissabte 27 de febrer a les 17h. L’Encarna L. Calahorra, l’artista que actualment té la seva obra exposada a ‘El Racó de l’Artista’ del Museu, oferirà un taller d’escultura per ensenyar als infants i a les seves famílies algunes tècniques per treballar el fang.

 


Els participants al taller hauran de crear una abella amb ceràmica, un insecte que forma part d’una de les escultures de l’exposició de E.L. Calahorra. Un cop finalitzat el taller, els assistents que ho desitgin podran realitzar una visita guiada amb l’escultora per la seva exposició. La mostra, que està formada per cinc instal·lacions, porta per títol ‘Vincles Fructífers’ i, tal com explica l’autora, “és una apologia a la força del conjunt, al benefici del treball en equip, al poder de la societat per cooperar, és a dir, al potencial de l'associacionisme en tots els seus vessants”.

 


El taller és gratuït i es recomana formalitzar la inscripció al Museu Abelló per reservar la plaça. L’exposició es pot visitar gratuïtament fins el 13 de març.

Edicions locals