CDC proposa crear l’Oficina Local de Contractació

El grup municipal demana al Ple que creï aquest servei amb l’objectiu de fomentar la transparència i la lliure concurrència en la contractació i enfortir les empreses de Mollet. CDC també presenta cinc mocions més.

Convergència proposarà al Ple de dilluns crear un registre municipal d’empreses locals per tal de disposar d’una relació de totes aquestes empreses i professionals independents que estiguin interessats en participar en les diferents contractacions que realitzi l’Ajuntament. Segons expliquen des del grup municipal, aquest registre “hauria de regular els procediments de preparació i adjudicació dels contractes menors o negociats sense publicitat de manera que totes les empreses i autònoms registrats seran convidats a les diferents contractacions de l’Ajuntament de Mollet  atorgant més garanties als principis de publicitat, d’igualtat d’oportunitats i de transparència en els procediments de contractació del municipi”.

 


Des de CDC també presenten cinc mocions més. Una fa referència a la presència de les dones en el nom dels carrers i espais públics. Una altra demana l’adhesió a la declaració universal sobre els arxius. Una tercerca moció demana reconèixer, al monument situat a la Plaça Amical Mauthausen, al molletà Antonio López assassinat als camps nazis. La quarta moció mostra el condol per la mort de Muriel Casals i la darrera, presentada conjuntament amb Ara Mollet-ERC-MES, mostra la voluntat de celebrar una consulta ciutadana per decidir si Mollet ha de formar part de l’AMI.

Edicions locals