El Recanvis Gaudí Mollet cau davant el Castelldefels al primer partit de la segona fase de la lliga EBA (60-63)

Els d’Àlex Coma sumen la seva segona derrota consecutiva i perden per la mínima un partit que ha mostrat dos equips molt igualats

El Recanvis Gaudí Mollet no ha iniciat la segona fase de la Lliga EBA i la seva lluita particular per l’ascens de categoria amb el millor peu. L’equip molletà queia amb una diferència de només tres punts davant del Castelldefels en el partit que es va celebrar dissabte al Pavelló Municipal.
Els d’Àlex Coma no van tenir un bon inici de partit i van trobar algunes dificultats a l’hora de seguir el ritme del partit. Tot i això, els molletans no van voler que els de Castelldefels s’allunyessin en el marcador, és per això que es van esforçar i van aconseguir posar punt i final al primer quart amb un 19 a 21 en l’elèctric. Un baix encert en el tir ha estat el que ha posat traves a l’equip local a l’hora de posar-se al capdavant del joc, arribant a la seva meitat amb un 35 a 40.
Ha estat després del descans que el Recanvis Gaudí va reaccionar, aconseguint un empat en el tercer quart, que s’esborrava en els últims 10 minuts del mateix quan es van posar un punt per sota dels de Castelldefels al marcador. L’últim quart va ser molt intens i els molletans van arribar a avançar-se en l’electrònic en algunes ocasions. A falta d’un minut pel final, els d’Àlex Coma s’han jugat tot a un triple que Ferran Huerta va intentar transformar en cistella tot buscant forçar la pròrroga, però finalment el 60-63 va acabar sent el resultat final del partit. Malgrat aquesta derrota, el Recanvis Gaudí Mollet segueix entre els tres primers de la classificació. 

Edicions locals