Ismael Faty i Roger Subirón del CA Mollet es proclamen subcampions de Catalunya en pista coberta en les categories cadet i júnior

Per la seva banda, l’equip cadet femení del CA Mollet aconseguia el bronze en el Campionat d’Espanya de Cros per clubs

El passat cap de setmana el CA Mollet sumava tres nous èxits al seu palmarès esportiu. Per una banda, els nois es van dirigir a Sabadell per disputar el Campionat de Catalunya Cadet en pista coberta. Els atletes molletans van fer un gran paper que es va veure recompensat amb el subcampionat d’Ismael Faty en la categoria de cadet i el de Roger Subirón en la categoria junior, ambdós aconseguint la mínima per participar en el Campionat d’Espanya. 

 

Als bons resultats de l’equip masculí se li sumava el bronze que l’equip cadet femení al Campionat d’Espanya de Cros per clubs que es va celebrar el passat cap de setmana a Madrid. Entre les atletes del club d’atletisme molletà destaca de manera especial el tercer lloc aconseguit per Maria Carner amb un temps de 7:37. El club feia història amb aquest podi i és que es la primera vegada que ho aconseguien en un estatal de cros. Un cap de setmana rodó pel Club Atlètic Mollet. 

Edicions locals