Frankfurt’s Tino, entrepans calents i salses úniques

Av. Jaume I, 154 – Tel. 935792288 / c. Ferrer i Guàrdia – Tel. 935445647

Una trajectòria de 39 anys d’experiència dintre del sector, fan del Frankfurt’s Tino una eminència en gastronomia. Una amplia gama d’entrepans calents i salses d’elaboració pròpia, han fet de l’establiment un dels més coneguts i valorats de la ciutat de Mollet.
Al Frankfurt’s Tino són especialistes en entrepans calents, on l’entrepà per excel•lència és el frankfurt però també en destaquen d’altres com l’hamburguesa moruna i, en general, qualsevol de les trenta varietats que podràs trobar a la seva carta. 
Un altre dels productes a destacar són les salses de les que disposen a l’establiment, les quals són elaborades pel mateix Tino, cosa que les fa úniques i amb un gust inimitable. Algunes de les preferides pels habituals de l’establiment són la salsa mostassa,  la salsa de carn i la salsa de tomàquet, entre d’altres.
Però no és només la bona teca i el menjar de qualitat els que s’han guanyat el cor dels molletans, el bon ambient tant per famílies com per grups d’amics, a més d’un tracte únic i del servei ràpid i nét, fan dels dos locals de la ciutat un lloc únic per passar una bona estona tot assaborint els millors entrepans calents. “Cuinem de cara al públic, així que els consumidors poden veure com preparem els seus entrepans”, afirma orgullós el seu propietari.
Així que no dubtis en visitar qualsevol dels dos establiments del Frankfurt’s Tino, segur que hi acabaràs tornant!

Edicions locals