El Bar Jovent On Fire es proclama campió de la Lliga Molletana de Pool

El local, que va superar el Manhattan Raiders per 156 a 87, suma amb aquest el seu tercer campionat

El Bar Jovent On Fire encarava aquest cap de setmana la seva cinquena final consecutiva en la Lliga Molletana de Pool davant el Manhattan Raiders. Els del Bar Jovent van començar forts i ja de bon inici van aconseguir marcar una amplia diferència de punts amb el seu rival que feia la remuntada pràcticament impossible i deixant un resultat final de 157 a 87. Ambdós finalistes van demostrar un gran nivell, i és que l’equip vencedor comptava ambla presència de dos jugadors de renom a nivell internacional com Quim Reyes, campió del món per equips de Pool 51 a Sudàfrica 2008, i Francesc Cabanillas, campió d’Espanya per equips al 1998 i de Catalunya individual al 1997. 
A banda del títol aconseguit com a equip del Bar Jovent, un dels seus membres, Francesc Cabanillas, va ser nomenat Millor Jugador de la Lliga, després d’imposar-se amb un 6-3 davant de Rubén Díaz, darrer guanyador del premi. 
D’altra banda, el Manhattan 2 es va proclamar campió en la Segona Divisió de la Lliga Molletana després de guanyar amb un contundent 153-129 al Bar Manolo 1. Jose A. Vázquez va ser premiat amb el títol de Millor Jugador de Segona Divisió. 

Edicions locals