L’equip de Karate de l’esplai de l’Associació Alb-Bosc participa en el campionat escolar del club Karate Montornès

Els karatekes d’aquesta associació per persones amb discapacitat psíquica participen per primera vegada en aquest campionat

L’equip de karate de l’esplai de l’Associació Alb-Bosc de Mollet visitava diumenge la població veïna de Montornès per participar per primera vegada a la seva història en el seu campionat escolar de karate, el qual es va celebrar al pavelló d’esports de la ciutat. El grup és entrenat pel monitor i Mestre cinturó negre, Eric Pintado.
L’equip molletà, format per 17 nois i noies, van inaugurar el campionat amb una desfilada inicial juntament amb la resta de participants d’entre 4 i 14 provinents de vuit escoles diferents. Tots ells van ser rebuts amb forts aplaudiments per part dels seus familiars i assistents al campionat, que van arribar a omplir el pavelló de gom a gom. 
Els participants de l’associació molletana van fer la seva actuació corresponent i van realitzar dues rondes de katas davant dels tres jutges, encara que no van poder arribar a la final que es va disputar entre Irene Rius del C.O. Del Bosc i Vanesa Reyes de Parets, de la qual Rius va erigir-se com a guanyadora. En finalitzar el campionat, tots els participants van rebre una medalla com a premi a la seva participació.
Tot plegat una bonica experiència pels membres d’aquest esplai que de ben segur guardaran a les seves memòries durant molt i molt de temps.

Edicions locals