La Taula de Mobilitat estudiarà la possibilitat d'habilitar aparcaments públics

Ciutadans presenta una proposta que demana estudiar mesures, a través de la Taula de Mobilitat, perquè es puguin transformar els solars que estiguin en desús de la ciutat en aparcaments públics i gratuïts.

El portaveu del grup municipal, Francisco Muñoz, destacava que aquests aparcaments "són molt necessaris en zones com l'Hospital de Mollet i l'estació de Renfe de Mollet-Sant Fost" i que aquesta mesura comportaria "una reducció de les emissions dels motors i dels sorolls".

 


El portaveu de CDC, Joan Daví, proposava situar-los en zones perifèriques i el regidor de Canviem Mollet, Gabriel Espinosa, afegia que "en la mesura del possible, seria interessant que estiguessin asfaltats".

 


El regidor d'Ara Mollet-ERC-MES, Manel Sostres, justificava la seva abstenció perquè "tot i estar d'acord amb el contingut, ens abstindrem pel procediment; cal tenir en compte la Taula de Mobilitat". El regidor del PSC, Josep Garzón, justificava el seu vot positiu per "estar d'acord amb el contingut i el procediment".

 


La moció s'aprovava amb l'abstenció d'Ara Mollet-ERC-MES i tots els vots afirmatius de la resta de formacions del Consistori.

 

Edicions locals