Unanimitat contra el tancament de la planta productiva de Bacardí

Els treballadors de Bacardí fan una crida a la ciutadania perquè els doni suport a través de Faebook, Twitter i la plataforma change.org.

Tots els grups municipals del Consistori donen suport als treballadors de Bacardí en la seva lluita per evitar el tancament de la planta productiva de Mollet, que suposaria la pèrdua de 82 llocs de treball i posaria en perill les altres 160 persones que treballen a les oficines de la multinacional. Després de realitzar una manifestació des de la porta de l'empresa fins a l'Ajuntament, alguns representants dels treballadors van ser presents al Ple per demanar el suport de l'Ajuntament. "Lluitarem fins l'últim alè per evitar aquesta deslocalització de la producció i esperem que les institucions ens doneu suport perquè, a més de pèrdues de llocs de treball, suposa una descapitalització industrial del territori", explicava la portaveu dels treballadors, Laura Cunillera.

 


També, Cunillera demanava suport a través de Facebook, Twitter i la plataforma de recollida de signatures change.org i destacava que "el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ja ens ha donat el seu recolzament".

 


Tots els grups municipals del Consistori coincidien en què "avui no hi ha colors polítics" i en què "la lluita serveix", tot recordant el cas dels treballadors de l'empresa Valeo de Martorelles.

 


Els actes reivindicatius continuaven dimarts amb una vaga convocada fins el 18 de març i dimecres amb una manifestació a Barcelona.

Edicions locals