Gallecs celebra la XI Calçotada Popular

Com és habitual, els veïns celebraran la seva calçotada particular dissabte, un dia abans de la Calçotada Popular, l’Era de Can Querol.

La Plaça de l’Església de Gallecs s’omplirà diumenge, a partir de lñes 14h, de calçots per acollir la 11a edició de la Calçotada Popular de Gallecs, organitzada pel Consorci de Gallecs. Els assistents podran escollir entre dos menús: l’ecològic i el vegetarià ecològic, tot dos al preu de 20 euros.

 


El menú ecològic inclou calçots amb salsa romesco, mongetes del ganxet amb cansalada o oli Vera, botifarra a la brasa, pa d’espelta, coca de Sant Galdric, mistela, aigua, vi i cafè. El menú vegetarià ecològic canvi la cansalada per una hamburguesa vegetal. També hi ha el menú infantil per 10 euros. Els tiquets de l’àpat es poden comprar a l’Agrobotiga de Gallecs (porxo Can Xambrers) o a la botiga L’Esquella (c. Gaietà Ventalló, 10). Per a més informació es pot contactar amb el Consorci el divendres al telèfon 93 544 53 97 i durant el cap de setmana al 93 579 09 57.

 


Els veïns de Gallecs celebraran la seva calçotada veïnal un dia abans, el dissabte, a l’Era de Can Querol.

Edicions locals