Delia, tot el que vols en bijuteria i complements

Av. Burgos, 7 – Tel. 935113885

Aquest proper 10 de març, l’establiment especialitzat en bijuteria i complements, Delia, celebra el seu primer aniversari a la nostra ciutat. Tot i la seva breu trajectòria, Delia ja s’ha convertit en un establiment referent per a totes aquelles persones a les que els agrada estar a l’última moda
A Delia podràs trobar infinitat de peces de bijuteria des d’arracades i braçalets fins a penjolls de l’estil que millor s’adapti a tu, ja sigui clàssic o més modern. A més, també trobaràs dissenys en plata, cristalls Swarovski, de disseny o amb pedreria i, fins i tot, bijuteria de tipus més artesanal.
Però si el que t’interessa són els complements, a Delia no es queden enrere. Bosses (tant pel dia a dia com per sortir de festa), cinturons tant per home com per dona, mocadors, billeteres, moneders i barrets també omplen les seves estanteries. En afegit, també podràs trobar complements per casaments i comunions.
I si el que vols és roba, podràs trobar peces de nova temporada tant per home com per dona. Així mateix, fins el 6 de març podràs trobar ofertes i preus especials ja que es troben en plena liquidació d’stock.
No perdis l’oportunitat de renovar vestuari i complements i anima’t a visitar-los!

Edicions locals