La Tomate Magique, pizzes de qualitat fetes en forn de llenya

Ronda Can Fabregas, 18 local 3 – Tel. 935794122 – 691042230

Amb 17 anys de trajectòria a la ciutat de Mollet, la pizzeria La Tomate Magique s’ha guanyat el cor de molts molletans gràcies a l’alta qualitat de les seves pizzes amb formatge emmental fetes al forn de llenya. Amb l’emmental com a tret identitari que els ha fet guanyar-se el sobrenom de “pizzes franceses”, les pizzes de l’establiment destaquen per la seva naturalitat, i és que tant la massa com la arn estan preparades per ells mateixos, fent així un producte 100% natural i fresc. 
A la nova carta amb 66 noves pizzes que estrenen aquesta setmana, també se li han afegit les personalitzacions dels clients més fidels: “moltes vegades quan ens truquen per demanar una pizza ens pregunten ells mateixos quina és ‘la seva’. Aquestes transformacions ens permeten conèixer el gust dels nostres clients, a més de donar-nos noves idees per noves pizzes”, explica el seu responsable.
Tot i que la pizza és la reina, a la Tomata Magique també són uns grans mestres de la pastisseria casolana, de la que destaquen el pastís de Nutella, les cookies fetes amb farina ecològica de Gallecs, o el pa d’espelta fet amb massa mare de farina de Gallecs que podràs trobar cada 15 dies a l’establiment. Així que ja saps, no deixis de tastar les seves noves pizzes i els seus productes de pastisseria, de ben segur que quedaràs encantat!

Edicions locals