Nova edició del Fira Estoc amb molt bona acollida

Comerços d’arreu de la ciutat es van reunir al carrer Barcelona i les rambles Balmes i Fiveller en una nova edició d’aquesta festa del comerç al carrer organitzada per Mollet Comerç

El passat dissabte els botiguers molletans prenien els carrers del centre de la ciutat per organitzar una nova edició de la ja més que coneguda Fira Estoc. Aquesta iniciativa organitzada per l’associació de comerciants Mollet Comerç va reunir establiments d’arreu de la ciutat en una nova jornada de comerç al carrer que molta gent va aprofitar per visitar aprofitant el bon temps. 
En l’edició d’enguany van participar més d’una trentena de botigues que es repartir entre el carrer Barcelona i les rambles Barlmes i Fiveller per portar fora del seu establiment habitual grans ofertes i preus increïbles en productes de final de temporada. Roba per home, dona i infants, complements com bosses i carteres, bijuteria, joguines, llibres, roba per la llar i material d’oficina són alguns dels productes que es podrien trobar fent una ullada a cadascuna de les diferents parades durant el matí i la tarda de dissabte. La iniciativa té com a objectiu principal apropar el comerç local a la ciutadania, tot fomentant aquest. 

Edicions locals