Es formen 80 joves sense estudis ni treball

S'inicia el programa 'Joves per l'Ocupació' que organitza l'Ajuntament a través de l'Empresa Municipal per a la Formació i l'Ocupació (EMFO)

Un total de 80 joves molletans d'entre 16 i 25 anys que estan a l'atur, no tenen l'ESO, o si la tenen no han continuat estudiant, i que estan inscrits al Programa de Garantia Juvenil són els participants del programa 'Joves per l'Ocupació', que dilluns donava el tret de sortida de l'edició d'enguay. Aquest programa té com a principal objectiu la inserció laboral dels joves i el retorn al sistema educatiu. S'ofereix formació i pràctiques en empreses en els àmbits de: cuina, estètica, comerç, magatzem i cambrer. A més, els participants que no tenen l'Educació Secun-dària Obligatòria es matriculen a l'Institut Obert de Catalunya per tal d'aconseguir el certificat d'ESO.

 


Aquest projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb el Programa d’Expe-riència Professional per a l’ocupació juvenil a Catalunya ‘Joves per l’Ocupació’.

Edicions locals