El Ple no consensua cap moció a favor de la convivència

Dilluns el Ple debatia sobre convivència, tot i que amb dificultats per arribar a acords.

Ara Mollet-ERC-MES presentava una moció sobre convivència que era dictaminada per l'equip de govern, que criticava alguns aspectes de la moció inicial: "Heu centrat la convivència en el fet religiós, deixant de banda el punt de vista social, econòmic i cultural; heu tractat el tema des d'un punt de vista negatiu, partint de la base que existeixen conflictes; i no estem d'acord en dotar a cap àmbit religiós d'espais als mitjans de comunicació per difondre les seves creences", explicava la regidora socialista, Mireia Dionisio.

 


La regidora del PP, Susana Calvo, creia que "la moció d'Ara Mollet-ERC-MES té aspectes que no són encertats". El portaveu de C's es mostrava a favor de la pluralitat d'idees però no de difondre-les a través dels mitjans de comunicació públics. La regidora de CM, Núria Muñoz, també defensava la "laïcitat i aconfessionalitat”.

 


Finalment s'aprovava la proposta dictaminada amb l'abstenció d'Ara Mollet-ERC-MES i es rebutjava el vot particular amb el suport de CM i la negativa de la resta de formacions (PSC, C's, CDC i PP).

Edicions locals