L’Ajuntament posa en marxa una campanya per revisar les dades del padró municipal

La iniciativa tindrà el seu punt de partida el proper 10 de març i permetrà actualitzar i rectificar les dades dels veïns que consten en el padró

En els propers dies i fins al 10 d’abril, els molletans rebran una carta als seus domicilis amb les dades de cadascuna de les persones residents a la llar que figuren en el padró municipal. Aquesta informació els permetrà no només conèixer l’estat de la seva inscripció sinó també comunicar les possibles modificacions i/o baixes que s’hagin pogut produir.
Aquesta iniciativa de l’Ajuntament de Mollet té com a principal objectiu actualitzar les dades del padró municipal per tal de que aquest s’ajusti el màxim possible a la realitat. 
En cas d’haver de realitzar rectificacions un cop rebuda la carta,  els veïns i veïnes de la localitat tindran temps fins al 6 de maig. S’hauran de dirigir personalment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) per tal de comunicar i acreditar les variacions. Es preveu que el padró municipal incorpori els canvis pertinents a partir del mes de setembre.

Edicions locals