Can Besora debat sobre educació

Dissabte el centre educatiu organitza les primeres jornades de debat sobre educació, que estan adreçades a famílies i professionals del món educatiu però obertes a tota la ciutadania.

Dissabte a partir de les 10h l’Escola Can Besora organitza la primera edició de ‘La Branca’, les primeres jornades per debatre i reflexionar sobre les noves maneres d’educar. Tal com expliquen des de l’escola, l’objectiu és “difondre idees innovadores relacionades amb l’educació i, alhora, establir un diàleg on els principals agents implicats en l’educació de nens i nenes puguin opinar, debatre i aportar la seva visió d’una educació més oberta i participativa”.

 

 

La jornada, que s’allargarà fins a les 13.30h, començarà amb la intervenció de la directora de l’escola, Mireia Oliva, que parlarà sobre què és, com funciona i quins beneficis té una comunitat d’aprenentatge. En formador vinculat a la UAB i a la Fundació Bofill, en David Vilalta, serà l’encarregat de la segona xerrada que es basarà en com canviar la manera d’ensenyar basant-se en competències. La mestra, pedagoga i coautora del programa Créixer en Família de la Generalitat, l’Anna Ramis, clourà la jornada amb una ponència sobre la relació entre les famílies i l’escola.

 

 

Les jornades són gratuïtes i obertes a tota la ciutadania però cal confirmar l’assistència abans de dijous per correu electrònic ([email protected]) i especificar si s’utilitzarà el servei d’acollida per a nens d’entre 3 i 12 anys.

 

Edicions locals