L’Ajuntament presenta un Pla d’Actuació transparent i obert a la ciutadania

L’equip de govern ha presentat el Pla d’Actuació de Mandat per al període 2016 – 2019 en el que s’incorporen tots els acords als que s’ha arribat en el que portem de mandat amb la resta de forces polítiques i amb una clara vocació d’obrir-lo a la ciutadan

El nou Pla d’actuació posa l’accent en tres àmbits: les necessitats de les persones; la generació d’oportunitats, ja sigui adreçades al comerç local, als polígons o a l’activitat econòmica en general; i els espais, tant urbans com rurals. Segons l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, aquest nou PAM és “obert i permeable i ens permetrà seguir avançant i adaptar-nos als nous temps”.

 


De la seva banda, pel regidor de Participació i Transparència, Josep Ramon Bertolín, afegia que aquest PAM “neix dels processos participatius i creixerà i seguirà enriquint-se amb aquests processos col·lectius”.

 


El ciutadà pot intervenir en el PAM a través de propostes concretes o demanant la participació en processos participatius de diversos àmbits.

 


Fins el 29 d’abril, tots els molletans i molletanes majors de 16 anys, podran participar en aquest procés ja sigui on-line, a través del web municipal omplint la butlleta electrònica (a partir d’aquest dijous) o omplint la butlleta de paper que trobaran a les seves bústies o als diferents espais municipals de la ciutat.  

 


A més de convidar a la ciutadania a participar en el PAM, el govern també vol donar a conèixer amb dades objectives la feina feta a la ciutat i ha elaborat una infografia explicativa.

 


Al web municipal es pot consultar el document inicial de propostes així com el procés de participació en el pla d’actuació de mandat.

Edicions locals