Diumenge se celebra la 10a edició del Consell d’Infants

La Sala de Plens acollirà diumenge, a les 12h, el Ple del Consell dels Infants de Mollet (CIM), que presentarà propostes per millorar Mollet.

Diumenge se celebra el 10è Plenari del Consell dels Infants de Mollet, un organisme participatiu format per alumnes de la ciutat que estudien un tema en concret  cada any i fan propostes per millorar Mollet. El CIM d’enguany ha treballat al voltant del medi ambient i les actuacions que ha dut a terme l’Ajuntament per aconseguir que Mollet esdevingui una ciutat sostenible  fins al punt d’haver estat  guardonada amb l’European Green Leaf 2015 com a reconeixement al seu compromís amb la sostenibilitat i el creixement verd.

 


Després de les visites que els alumnes van realitzar al novembre a l’Ajuntament, els infants han realitzat visites guiades per la ciutat entorn les categories de: Mobilitat, Eficiència Energètica, Espais verds i control de l’aigua, i Qualitat de l’aire.  També, han realitzat una enquesta als ciutadans amb l’objectiu d’esbrinar el grau de coneixement que té la ciutadania vers l’European Green Leaf. Després d’extreure els resultats d’ambdues activitats els alumnes han realitzat diverses propostes per millorar la nostra ciutat que presentaran diumenge públicament.

 


En aquesta edició del Consell dels Infants de Mollet han participat 690 nois i noies de totes les escoles de Mollet, públiques i concertades, i l’EEE Can Vila amb alumnes de 5è i 6è.

Edicions locals