El Club d’Escacs Mollet lluitarà pel títol de campió de Catalunya

Amb la victòria davant del Sant Andreu del passat dissabte, l’equip molletà es situava segon del seu grup, millorant així els resultats de la passada temporada

El passat dissabte el Club d’Escacs Mollet disputava a casa el que seria l’últim partit de la frase prèvia de la Divisió d’Honor. Els molletans afrontaven el matx des de la tranquil•litat, donat que els bons resultats de la temporada els havien classificat de manera matemàtica per lluitar pel títol màxim de la categoria. Tot i així, l’equip s’havia fixat un objectiu: quedar segon i aconseguir així un resultat millor que el de la passada temporada. Els molletans van fer gala de la superioritat amb la que han encarat bona part dels enfrontaments d’aquesta fase prèvia, una superioritat que es va veure clarament reflectida en el 7-0 final a favor dels locals.
A partir del proper dissabte, el Club d’Escacs Mollet lluitarà per erigir-se com a campió de Catalunya en quatre apassionants duels contra el Foment Martinenc, l’Escola d’Escacs de Barcelona, el Cerdanyola i el Figueres. Dissabte s’enfrontaran al Foment Martinenc. 

Edicions locals