Dental Vallès aposta per les noves tecnologies amb un nou disseny web

Rambla Pompeu Fabra, 43 – Tel. 935793261

Dental Vallès renova la seva imatge a la xarxa amb una nova web fresca i molt més visual, tot fent una aposta clara per les noves tecnologies amb l’objectiu d’oferir una imatge molt més actual i moderna als seus clients, així com satisfer les seves demandes de manera molt més ràpida i senzilla. 
El serveis que ofereix la clínica dental es troben recollits en sis grans apartats on els usuaris podran trobar tota la informació que necessiten sobre els diferents tractaments que es realitzen a Dental Vallès, així com el preu de cadascun d’ells. Així mateix també han inclòs un apartat sobre les diferents clíniques de les que disposen, juntament amb un formulari de contacte on els usuaris podran plantejar els seus dubtes directament a través de la xarxa. Així mateix, la web també disposa d’altres apartats molt interessants com una bossa d’ofertes de feina, un blog de notícies sobre el sector i un apartat de testimonis on els clients de la clínica podran expressar les seves opinions.
Dental Vallès, amb els seus 18 anys de trajectòria, és una clínica a la que li interessa satisfer els seus clients al màxim, és per això que a banda d’oferir el millor dels serveis en relació a tractaments dentals, també posen al teu abast els millors preus.
No deixis de visitar-los i informa’t!

Edicions locals