Sushi Aki, el menjar japonès al teu abast

c. Gaietà Ventalló, 27 – Tel. 931791769 - www.sushiaki.es

El menjar japonès i, concretament, el sushi, és una tendència gastronòmica que mica en mica ha anat a l’alça. A Mollet ja fa dos anys que podem gaudir de les delícies de la cuina nipona gràcies a l’establiment Sushi Aki, el qual ha sapigut fer-se un lloc entre els llocs d’interès dels molletans.
A Sushi Aki podràs trobar una gamma molt amplia i diversa sobre aquesta exquisidesa d’àpat. Com a fet destacable, cal remarcar que al local no només podràs trobar les varietats tradicionals de sushi, sinó també l’Uramaki especial, una varietat de sushi que realitzen amb una salsa especial d’elaboració pròpia que tot amant d’aquesta especialitat culinària no pot deixar de tastar. Més enllà del sushi, a Sushi Aki també podràs trobar plats variats de diferents mides, i així tastar totes les especialitats de la seva carta, que són ideals per sopars, festes i càterings.
A més, si ets un gran amant de tot allò relacionat amb la cuina japonesa estàs d’enhorabona, ja que a Sushi Aki podràs trobar productes del Japó: des de begudes, cerveses i sake fins a fideus, salses, algues deshidratades i caramels, entre molts d’altres. 
Apropa’t a la gastronomia del país del sol naixent, visita Sushi Aki!

Edicions locals