Esteve instal•la la planta de plaques solars més gran de Catalunya

La farmacèutica instal•la 5.000 metres quadrats de plaques solars per autoconsum, una superfície que equival a un camp de futbol

Esteve ha donat un pas més dintre del pla de sostenibilitat i de cura del medi ambient que la farmacèutica porta duent a terme els darrers anys. En aquest sentit, la companyia instal•la a la fàbrica de Martorelles 5.000 metres de plaques solars per autoconsum, el que la converteix en la planta més gran de tot el territori català.
Aquesta superfície equivalent a la d’un camp de futbol generarà fins a 500.000 quilowatts i, a més, contribuirà a una reducció de les emissions de CO² en 140 tones de manera anual. La planta vallesana és una de les fàbriques millor equipades del continent europeu i una de les més modernes pel que fa a la tecnologia i a la innovació farmacèutica. Segons la directora de Prevenció i Medi Ambient d’Esteve, Paz Arias, la política de medi ambient de la companyia desenvolupa un “programa específica d’eficiència energètica elaborant auditories energètiques en els diferents centres productius”, al que també afegia que “la instal•lació de plaques fotovoltaiques a Martorelles és un gran pas en el nostre compromís amb la lluita contra el canvi climàtic”.

Edicions locals