Èxit de participació en una nova edició de la Festa de l’Arbre

Aquest diumenge al matí es van arribar a plantar un total de 300 arbres a la zona de la Ronda dels Pinetons en una activitat que molts molletans no es van voler perdre

Centenars de persones es van congregar diumenge al matí a la ronda dels pinetons ben equipats per un matí de feina. Enguany, tenia lloc una nova edició de la ja tradicional Festa de l’Arbre, una activitat organitzada de manera conjunta pel Casal i l’Ajuntament que ja ha celebrat més de trenta edicions. En aquest sentit, molletans de totes les edats no van voler perdre aquesta genial oportunitat de fer la seva petita aportació en favor del medi ambient, tot fent gala d’una activitat carregada de consciència cívica i ecològica. 
Aquesta celebració està ben arrelada entre els ciutadans, els quals acostumen fins i tot a visitar i regar el seu arbre una vegada ja plantat amb el pas del temps, i és que sempre se’n poden sentir orgullosos. Tot i que és una activitat especialment ben valorada per part de les famílies, persones grans i joves també van participar d’aquest esdeveniment únic. En acabar, els assistents van poder gaudir d’un esmorzar d’entrepà de botifarra. Tot i que en els darrers anys la Festa de l’Arbre s’ha centrat en la zona dels Pinetons, el Casal recorda que una vegada repoblada, canviarà a l’àrea de la llera del riu Besós per millorar la vegetació de la zona.

Edicions locals