El Consell d’Infants dóna a conèixer les seves propostes per fer de Mollet una ciutat més sostenible

En la desena edició d’aquesta iniciativa han participat un total 699 nens i nenes de totes les escoles de la ciutat

Diumenge al matí la sala de plens de l’Ajuntament de Mollet rebia uns visitants d’allò més especial. En aquest sentit, la sala del consistori acollia el Consell d’Infants, una activitat que té com a objectiu que els nens i nenes de 5é i 6é de les diferents escoles de la ciutat puguin participar de la democràcia i aprenguin com funcionen el seu ajuntament i la seva ciutat i que enguany celebrava la seva desena edició.
A la sala hi van ser presents els 25 representants dels més de 600 nens i nenes que han participat d’aquesta activitat, juntament amb els representants de cadascun dels grups municipals i de l’alcalde, Josep Monràs. En l’edició de 2016, el Consell d’Infants ha treballat sobre el medi ambient i sobre el fet que Mollet rebés el guardó de l’European Green Leaf l’any 2015. Respecte això, la canalla ha pogut conèixer de ben a prop quines actuacions s’han dut a terme a la ciutat per a que aquesta fos premiada i, alhora, han fet les seves propostes de com donar a conèixer a la ciutadania aquest fet: Des de la celebració d’una festa amb gimcanes i concurs de cartells per explicar què suposa haver rebut l’European Green Leaf, fins a fer difusió del fet als mitjans locals i també a d’altres d’abast nacional com el programa per joves InfoK de TV3 o la publicació d’un article a la revista Cavall Fort.
Els diferents representants dels grups municipals han agraït als petits la gran feina feta i han agraït una vegada més la seva assistència i la bona experiència que per a ells també suposa l’activitat. Per la seva banda, l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, ha assegurat que en aquests 10 anys celebrant el Consell d’Infants cap de les propostes ha quedat “en paper mullat” i és per això que ha anunciat la seva intenció de celebrar la festa que els infants han recollit al seu llistat de propostes de cara a finals de maig o principis de juny i fer d’ella una gran cita dedicada al medi ambient. L’alcalde també ha volgut assenyalar que “la cura del medi ambient és una feina de cadascun de nosaltres” i que és per allò que s’ha d’anar més enllà en la sensibilització. 

Edicions locals