S’escalfen els motors per a la tercera edició de la Llotja del Vehicle Antic

La Llotja d’enguany, que se celebrarà el dissabte 7 de maig, farà un homenatge als primers corredors de motocròs d’Espanya, que van sorgir entre els anys 1955 i 1970.

Queda un mes i mig perquè la nostra ciutat aculli la tercera edició de la Llotja del Vehicle Antic, una jornada organitzada pel Museu Isern i Armand Clàssic amb el suport de l’Ajuntament i la col·laboració de la Col·lecció d’Automòbils Salvador Claret, Museu de la Moto. Les novetats d’enguany són dues: el canvi d’ubicació, ja que es trasllada del Parc de les Pruneres al Parc de Ca l’Estrada, i l’homenatge que es realitzarà als inicis del motocròs i als seus pilots més destacats.

 


A la Llotja hi haurà l’espai de compra-venda de motos, cotxes i recanvis antics, un espai d’exposició, dues desfilades de cotxes i motos pels carrers de Mollet i activitats adreçades a totes les edats.

 


Totes aquelles persones que disposin de cotxes, motos o recanvis antics que vulguin vendre o exposar ja es poden posar en contacte amb l’organització per participar a la Llotja. Les inscripcions són gratuïtes i cal trucar als telèfon 629 76 10 34 (motos) i 671 62 44 55 (cotxes).

Edicions locals