Josep Amaya esdevé nou regidor del grup Ara Mollet-ERC-MES

El número 6 de la llista de l’agrupació per a les eleccions municipals agafa el relleu de Josep Gordi, que va fer efectiva la seva renúncia en el Ple del mes de febrer

Jurant l’acta per imperatiu legal, Josep Amaya esdevenia el nou regidor d’Ara Mollet-ERC-MES en el Ple que es va celebrar el 17 de març. D’aquesta manera Amaya feia el relleu a Josep Gordi, el qual va fer efectiva la seva renúncia en el passat Ple del mes de febrer. Un jurament que no va causar indiferència entre la resta de grups municipals i especialment en l’alcalde, que va replicar al republicà que espera que la fórmuja utilitzada “s'ajusti a la legalitat vigent”.
Josep Amaya va aprofitar l’ocasió per transmetre unes paraules de benvinguda a la resta de regidors i a les persones que van assistir a aquesta edició del Ple: “Per mi és tot un honor exercir aquest càrrec a l’Ajuntament de la meva ciutat”, començava, “no sóc del tot nou en això de la política perquè sempre he participat dels plens i també de reunions amb els meus companys de grup, sóc una persona implicada políticament”, afegia. Per acabar, el nou regidor feia una crida a la ciutadania tot demanant als molletans la seva assistència als plens, ja que és una bona manera “de conèixer la dinàmica de l’ajuntament i, qui sap, si d’aquesta manera potser decidiu canviar el vot”. 

Edicions locals