La parella Vidal-Vicente subcampiona del Torneig de Pàdel de la categoria Bronze

La parella molletana va caure davant el tàndem format per Lluís Brunet i Román Dopico en el torneig que va tenir lloc durant la setmana passada a les instal·lacións del Club de Tennis Mollet 'El Calderí'

La final masculina del Torneig de Pàdel de la categoria Bronze que es va celebrar diumenge a les instal·lacions del Club de Tennis Mollet 'El Calderí' i que va tenir lloc entre les parelles formades pels molletans Dídac Vidal-José María Vicente i Lluís Brunet i Román dopico es va sentenciar a favor d'aquests últims, donant a la parella molletana el títol de subcampions.

El partit va ser molt ajustat. El primer set es va decantar a favor del tàndem Brunet-Dopico amb un 6 a 1, mentre que el segon va ser per la parella local amb un 5 a 7. Un ajustadíssim tercer set va ser l'encarregat de sentenciar la final a favor Brunet i Dopico en un marcador final de 6-3. Per la seva banda, la final femenina va ser pel duet formet per Ester Pérez i Cristina Ens.

Es la primera ocasió en que la ciutat acull un torneig de pàdel federat. Enguany van participar un total de 152 parelles repartides en quatre categories masculines i tres de femenines. El pròxim torneig federat que acollirà el Club de Tennis Mollet 'El Calderí' serà el Grand Slam de pàdel que tindrà lloc el proper mes de juny.

Edicions locals