Tot a punt per a la 3à edició dels Premis de Cine ‘Blogos de Oro’

Més de 200 mitjans digitals escolliran què ha estat el millor del cinema d’aquest any en una cerimònia online que tindrà lloc el proper 20 de març

El compte enrere per la tercera edició dels Premis de Cine ‘Blogos de Oro’ ha començat. Es tracta d’uns premis organitzats per l’Associació de ‘Premios de Cine Blogos de Oro’ que té seu a la ciutat de Mollet del Vallès. En aquest sentit, el proper diumenge 20 de març a les 17 hores coneixerem què ha sigut el millor del cinema d’aquest any en una cerimònia que tindrà lloc a través de Twitter i que serà dirigida per l’actor, director i humorista espanyol Santiago Segura des del seu perfil de Twitter. En la gala també participaran altres figures destacades del cinema espanyol com Aura Garrido, Mabel Lozano o Mónica Aragón, les quals faran el lliurament de premis també a través de les seves comptes en aquesta popular xarxa social. 
Els premis compten amb un total de 14 categories entre les que destaquen la de millor pel•lícula, millor guió, pitjor pel•lícula i millor actor i millor actriu, entre d’altres. Una de les avantatges d’aquests premis és que ofereixen la possibilitat de seguir la gala a través de Twitter en rigorós directe i de participar d’aquesta a través del hashtag #BlogosDeOro. 

Edicions locals