Constructora PereFran SL, 30 anys d’experiència en construcció i instal•lacions

c./ Ramón Casas, 47 – Tel. 935706208- 935793596- 629209192

A l’hora de ficar-se de ple en una obra, és molt important donar aquesta feina a professionals de llarga trajectòria. Si aquest és el teu cas, Constructora PereFran SL és la millor opció. L’empresa compta amb una amplia experiència en el món de la construcció i de les instal•lacions, i el seu 30 aniversari a la ciutat els avala.
La Constructora PereFran SL va ser fundada per Francisco Martínez, un llegat que els seus dos fills i la seva filla han recollit i continuat. L’establiment ofereix infinitat de serveis, els quals van des d’obra nova i reformes integrals a instal•lacions i fusteria d’alumini. A més, els seus professionals posen al teu abast la seva experiència i t’assessoren perquè la teva obra s’adapti a les teves necessitats i elaboraran un pressupost adaptat a tu sense compromís. En afegit, si decideixes tirar endavant la reforma, ells mateixos s’encarreguen de la tramitació dels permisos pertinents a l’ajuntament. 
A banda de particulars, la Constructora PereFran SL també duu a terme obra pública i és reconeguda a la ciutat per reformes de rellevància com la de Can Gomà o la de la pista d’hoquei patins del Pavelló de la Riera Seca.
Així que ja saps, si estàs pensant en reformar el teu habitatge... No dubtis en fer-los una visita!

Edicions locals