Castellers de Mollet enceta la temporada per la porta gran

Els locals signen un gran inici juntament amb les colles de Sant Feliu i de Sant Vicenç dels Horts en l’actuació de diumenge en motiu de la celebració de la Fira del Destorb

La colla dels Castellers de Mollet encetava aquest diumenge el seu inici de la temporada castellera en la seva ja tradicional actuació en motiu de la Fira del Destorb i en la que també van participar les colles de Sant Feliu i de Sant Vicenç dels Horts com a convidades.
Després dels pilars d’inici que marquen el començament de l’actuació, la colla castellera local va ser l’encarregada d’estrenar la plaça, i ho va fer amb un 4 de 6 amb agulla net i fi que va arrencar els primers aplaudiments del matí. Seguidament, les colles convidades de Sant Feliu i Sant Vicenç dels Horts van seguir amb l’actuació amb un 3 de 6 i un 3 de 6 amb agulla, respectivament.
El moment àlgid dels Castellers de Mollet va arribar amb la segona ronda, quan la colla verd claret va realitzar un 5 de 6, un castell complex i dur que, tot i la tremolor, la colla va aconseguir descarregar sense problemes, fet que va generar una gran alegria entre els verds. Per la seva banda, les colles convidades van descarregar una torre de 6 i un 4 de 6.
Finalment, en la tercera ronda els locals van acabar de deixar-se la pell aconseguint descarregar un 3 de 6 amb agulla, que culminava, en paraules del seu nou cap de colla, Joan Solé, “una gran actuació d’inici de temporada”. Sant Feliu i Sant Vicenç dels Horts posaven punt i final a les seves amb un 3 de 6 amb agulla i un 3 de 7 cadascun.
Els pilars de 4 de les tres colles tancaven una brillant actuació per començar una especial temporada pels Castellers de Mollet, els quals tenen la vista posada en la celebració dels seus 25 anys com a colla, els quals esperen poder celebrar amb nous castells mai vistos abans pel públic molletà.

Edicions locals