Renfe farà millores a l’estació de Mollet-Santa Rosa

Renfe farà millores a les estacions molletanes en dues fases. La primera part de les actuacions seran a l’estació de Mollet-Santa Rosa i la segona part es basa en millorar la seguretat i l’accessibilitat a ambdues estacions.

Renfe farà actuacions a les estacions molletanes en dues fases. La primera part de les millores seran a l’estació de Mollet-Santa Rosa i constaran en talar tres arbres, arranjar el paviment, tancar el perímetre de l’estació i adequar els murs. Aquesta primera fase té un pressupost de més de 45.100 euros. La segona fase de les obres afecta a ambdues estacions, on es millorarà l’accessibilitat instal·lant ascensors i adequant els passos inferiors, les escales i les marquesines.

 


A partir d’ara, el regidor de Mobilitat i Accessibilitat, Josep Mª Garzón, espera “que aquestes obres siguin un primer pas perquè al llarg d’aquest 2016 també es licitin i executin les obres de millora dels accessos de l’estació de Santa Rosa i també de Mollet- Sant Fost”

 


Mollet fa anys que reclama millores per les dues estacions de Mollet. De fet, l’any 2012 l’Ajuntament ja va presentar al Ministeri de Foment un projecte que recollia una gran majoria de propostes per resoldre les nombroses deficiències en aquest cas de l’estació de Santa Rosa.

 

Edicions locals