El Punt d’Atenció de Reempresa posa en contacte a 18 cedents i emprenedors

Mollet, tercer municipi de Catalunya en nombre de cessions de negocis

Segons el Termòmetre de la Reempresa de la Diputació de Barcelona, Mollet és el tercer municipi de Catalunya en nombre de cessions de negoci que finalitzen amb èxit. Des del 2014 funciona a Mollet el Punt d’Atenció de Reempresa, un servei que posa en contacte a persones que no poden continuar amb un negoci que funciona per diverses causes com, per exemple, la jubilació, i persones que volen ser emprenedors d’un negoci que ja està en marxa. Fins l’actualitat aquest centre ha atès a 74 reemprenedors i a 37 cedents. D’aquests 37 negocis que podien continuar la seva activitats, finalment 18 han continuat la seva activitat, el que representa el 49% del total.

 


Un cop la sessió del negoci s’ha dut a terme, els reemprenedors segueixen rebent assessorament, suport en la sol·licitud de subvencions i ajuda en la difusió de l’empresa a través de l’Ajuntament.

Totes aquelles persones interessades en cedir una empresa i aquelles que volen adquirir un negoci poden adreçar-se a EMFO, situat al C/Riera, 7, 1a planta, o bé posar-se en contacte a través del telèfon 93 570 51 60 o per correu electrònic a l’adreça [email protected]

 

Edicions locals