‘Mad Max: Furia en la carretera’ s’erigeix com la gran triomfadora dels ‘Blogos de Oro’ 2016

La cinta de George Miller aconsegueix els bloguis a millor pel•lícula, millor direcció i millors efectes especials

La passada tarda de diumenge tenia lloc la cerimònia de lliurament dels premis de cine ‘Blogos de Oro’ a través de Twitter, els quals celebraven una tercera edició. L’encarregat de donar el tret de sortida va ser l’humorista, actor i director, Santiago Segura, amb el següent tuit: “Queda inaugurada oficialment la entrega de los #BlogosDeOro!!! (y un pantano! ;) )”. A partir d’aquest moment arrencava una gala que s’allargaria durant tres hores i que donaria com a gran triomfadora la pel•lícula de George Miller ‘Mad Max: Furia en la carretera’ que es va emportar els bloguis a millor pel•lícula, millor direcció i millors efectes especials.
Destaquen també el blogui a millor pel•lícula espanyola, que en aquesta ocasió va ser per ‘Truman, i el blogui a millor pel•lícula d’animació, el qual se’n va endur una de les darreres obres mestres de la factoria Disney Pixar, ‘Del revés’. 
D’altra banda, el Darth Blogui a la pitjor cinta de l’any va ser per ‘El destino de Júpiter’.  Aquest any els premis estrenaven dues noves categories al millor curtmetratge i al millor barometratge, els quals va ser per ‘Lo que dejamos atrás’ i ‘Novatos’, respectivament. 

Edicions locals