Mollet acollirà el Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic

Els propers 2 i 3 d’abril es celebrarà al Pavelló Municipal de la Riera Seca el campionat de la modalitat de Figures Obligatòries

El proper cap de setmana la ciutat de Mollet esdevindrà la gran capital del patinatge artístic català. Durant els dies 2 i 3 d’abril el Pavelló Municipal de la Riera Seca acollirà el Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic en la modalitat de Figures Obligatòries. 
Més d’una vuitantena de patinadors competiran durant el cap de setmana per aconseguir fer-se amb el títol de campió de Catalunya en les diferents categories d’aleví, infantil, cadet, juvenil, junior i sènior. El tret de sortida de la competició es donarà a les 10 del matí amb exhibicions masculines i femenines de les categories  infantil i cadet. Després del descans del migdia, els seguiran les categories aleví i sènior. Diumenge al matí es reprendrà el campionat amb les categories juvenil i junior, que marcaran el punt i final de la competició catalana.
El Club de Patinatge Artístic Mollet estarà present en aquest campionat amb un total de nou patinadores, les quals es van classificar al Campionat de Barcelona de Patinatge Artístic que es va celebrar el passat mes de febrer i en el que van destacar de manera especial la segona i quarta posició de Julia Marco i Carolina Masdevall a la categoria sènior, respectivament, i el quart lloc d’Andrea de la Torre a la categoria junior. 

Edicions locals