Pere Garriga aconsegueix fer-se amb el campionat de Catalunya sub-18

El Mestre FIDE del Club d’Escacs Mollet revalidava el títol del Campionat d’Edats de Catalunya a falta d’una jornada per a que aquest finalitzés

El Club d’Escacs Mollet resta imparable durant aquesta temporada i segueix recollint èxits. El darrer l’aconseguia Pere Garriga Cazorla en erigir-se amb el títol de campió de Catalunya sub-18 en el Campionat de Catalunya per Edats.
El Mestre FIDE del Club d’Escacs Mollet aconseguia aquest títol per segona vegada consecutiva i ho feia a falta d’una jornada per a que es posés punt i final al campionat. El jugador molletà completava així un magnífic campionat aconseguint 9 punts dels 9 possibles, així com una victòria a l’emblemàtic torneig llampec nocturn, que també es va celebrar a Vila-Seca el passat dia 13 i on va fer un 8/8.
El club molletà també va tenir representació a la categoria sub-8 amb el jugador Àlex Burriel, el qual, tot i tenir un bon començament, va acabar amb només 4 de 8 punts possibles, quedant així en 31à posició.  
El proper dissabte l’equip de la Divisió d’Honor del Club d’Escacs Mollet es reincorporarà després de dues setmanes de descans a la lluita pel títol enfrontant-se a l’Escola d’Escacs de Barcelona.

Edicions locals