Aquest cap de setmana les bruixes invaeixen el Parc de les Pruneres

L’Associació de serveis, comerciants i industrials de Plana Lledó i Can Borrell celebren la ‘Fira embruixada’ dissabte i diumenge a les Pruneres. Una part dels beneficis obtinguts es destinaran a l’Associació Mollet Contra el Càncer.

Aquest cap de setmana una quarantena de comerciants de Mollet i de rodalies s'instal·laran al Parc de les Pruneres per participar a la 'Fira embruixada', una iniciativa organitzada per l'Associació de Serveis, comerciants i industrials de Plana Lledó i Can Borrell. La fira està dedicada al món de les bruixes i l'esoterisme i els comerciants, que vendran tot tipus de productes, aniran vestits segons la temàtica.

 


Les convidades especials a la fira seran les bruixes. En total sis dones llençaran les cartes  del Tarot durant tota la jornada als molletans que ho desitgin. A més, a les 21h es realitzarà un ritual obert al públic. La fira també comptarà amb inflables, un taller de dibuix infantil, productes relacionats amb el món de l'esoterisme i l'arbre dels desitjos.

 


Una part dels beneficis obtinguts amb les activitats i les vendes de la fira es destinarà a l'associació Mollet Contra el Càncer. L'aportació exacta dependrà de la recaptació obtinguda.

 


Aquesta fira és la segona fira temàtica organitzada per l'associació, que fa uns mesos celebrava al Parc de Can Borrell el Mercat Viking.

Edicions locals