Demà a les 10h es produirà el desallotjament de la família Beltrán

Avui el jutjat havia de comunicar a la família Beltran, que viu al carrer del Sol, 7, si posposava el seu desnonament previst per demà i les notícies no han estat bones. Els Beltrán fa més d’un any que no poden pagar el lloguer del seu pis propietat d’un

El 19 de febrer s’havia de produir el desnonament d’una família de dos adults i dos nens que viuen de lloguer al carrer del Sol, 7 i que des de fa més d’un any no poden pagar el lloguer d’un habitatge propietat d’un particular. Aquest desnonament es va posposar per demà divendres però, havent demanat una altra pròrroga, la família estava a l’espera de rebre notícies del jutjat .

 

 

Avui els jutjat ha denegat donar més marge a la família així que segueix en peu el desnonament per demà divendres a les 10h. “Els propietaris han demanat expressament que no ens donin més temps. Deixaran a una família al carrer per 15 dies”, explica Jose Beltrán, el pare de la família.

 

 

De la seva banda, en conèixer aquesta notícia i en tractar-se d’una família en risc d’exclusió social l’Ajuntament de Mollet ha enviat un decret al jutjat per demanar 15 dies de pròrroga per aquesta família, que és el temps necessari per acabar d’adequar un pis que l’Agència Catalana de l’Habitatge pot oferir a la família en lloguer social.

 

 

“Demà a partir de les 9h anirem a recolzar al nostre company”, expliquen des de la PAH de Mollet. També estan convocades les PAH’s dels municipis de les rodalies i tots els molletans que vulguin recolzar a la família.

Edicions locals