Marina Rubio inaugura la seva exposició a La Marineta

L’artista de Saragossa exposarà durant aquest mes d’abril el seu treball al Centre Cultural, en el qual l’escultura i la serigrafia són les principals protagonistes

El passat dissabte les sales del Centre Cultural La Marineta rebien una nova exposició. L’artista de Saragossa, Marina Rubio, inaugurava la seva nova exposició, la qual comparteix nom amb ella i es podrà visitar fins a finals del mes d’abril.
Marina Rubio proposa tot un seguit d’obres que es centren especialment en les arts de l’escultura i el dibuix a través de la serigrafia. L’artista exposa un petit tast de la seva obra al llarg dels anys, des de peces del seu primer projecte de talles en fusta a peces experimentals com és el cas de Burn Heads.
‘La meva obra treballa sobre tot el concepte de la reproducció del cos com un conjunt de parts materials amb formes específiques que composen un organisme”, explica Marina Rubio. “Les peces de l’exposició tracten diferents temes a través de diferents formes de representar-los, ja sigui a través de l’escultura o de la serigrafia i el dibuix, però sempre estan relacionades entre elles per formar un únic conjunt”, afegeix. 
En l’exposició, l’espectador pot contemplar les diferents formes a través de les quals l’artista treballa la seva manera d’expressar-se, algunes de ben curioses com la producció en sèrie de figures amb un motlle de nina, per després ser modificades per representar diferents registres. 
“En els meus darrers es pot observar com el joc i la infantesa són molt presents tant en el procés creatiu com en el resultat final”, explica l’artista, “encara que un tema molt recurrent en les peces també és la dona i el monstre com a reproducció de la mitologia”. 
A banda dels seus estudis en Belles Arts, l’artista s’ha especialitzat en temes d’escultura a través de Taller BDN Centre de Producció d’Escultura, a través de la qual realitzarà una exposició juntament amb altres dues companyes el proper mes de juny al museu Can Mario de Palafrugell (Girona). 

Edicions locals