Julia Marco del CPA Mollet es fa amb el Campionat de Catalunya de Figures Obligatòries

La patinadora molletana aconseguia una puntuació total de 303,20 punts que la va catapultar al primer lloc de la classificació en la categoria sènior

Aquest ha estat un gran cap de setmana per al Club de Patinatge Artístic de Mollet. Les instal•lacions del club acollien durant aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya de Figures Obligatòries en les categories aleví, infantil, cadet, junior i sènior. El campionat es va celebrar en doble pista, un fet històric pel que fa als campionats de patinatge, ja que és el primer cop que es realitza un campionat d’aquestes característiques.  “Des de la Federació s’ha agraït a la junta directiva del club la seva predisposició en l’organització i, donat l’èxit, s’adoptarà aquest format per propers campionats territorials”, explicava Jose Antonio Marco, president del Club Patinatge Artístic Mollet.
Una de les nou patinadores del club molletà, Julia Marco, aconseguia fer-se amb la medalla d’or del Campionat de Catalunya en la categoria sènior amb una marca de 303,20 punts. La patinadora molletana va fer una gran actuació que li va donar una de les puntuacions més elevades, donant-li així el títol de la categoria amb una diferència de 5,8 punts per sobre de la segona classificada, Nadia Alsinet del CP Tordera. També destaca la medalla de bronze de Paula Martín a la categoria junior, que va aconseguir gràcies a una molt bona actuació que li va donar un total de 259,80 punts.
“Creiem que els resultats del club han estat molt positius, ja que 6 de les 9 patinadores que han participat en el campionat han aconseguit la seva classificació pel Campionat d’Espanya de Patinatge de Figures Obligatòries”, afirmava el president de l’entitat.
El club molletà doncs es prepara per afrontar aquesta nova cita, sense perdre la vista del proper gran esdeveniment del patinatge artístic que tindrà lloc a la ciutat els propers dies 30 d’abril i 1 de maig: el Trofeu Ciutat de Mollet. 

Edicions locals