Èxit d’assistència en la primera edició de la Fira Embruixada

Centenars de persones s’han passejat durant aquest cap de setmana pel parc de les Pruneres per participar d’aquest esdeveniment organitzat per l’Associació de serveis, comerciants i industrials de Plana Lledó i Can Borrell

La màgia ha esdevingut la gran protagonista del cap de setmana al Parc de les Pruneres. L’Associació de serveis, comerciants i industrials de Plana Lledó i Can Borrell organitzava la que ha estat la primera edició de la Fira Embruixada. Centenars de persones han participat de les paradetes d’artesania, gastronomia i esoterisme així cm de les atraccions i animacions que s’han anat donant al llarg de les dues jornades.
“Des de l’Associació sempre busquem ser innovadors i realitzar actes que no s’hagin fet abans a la ciutat. Arran del Mercat Viking del mes de febrer, una de les nostres associades va llançar la proposta i vam decidir tirar-ho endavant”, explica el president de l’associació. 
L’associació va decidir traslladar l’acte al parc de les Pruneres amb la clara intenció d’aconseguir una major afluència de públic, objectiu que han pogut complir. Però a banda del comerç, la fira també va esdevenir una fita solidària, i és que des dels comerços participants es va realitzar una donació de 200 euros per l’Associació Mollet Contra el Càncer, que ha estat present també durant tot el camp de setmana a la fira amb el seu arbre dels desitjos. 
L’Associació de serveis, comerciants i industrials de Plana Lledó i Can Borrell no descansa, i el proper cap de setmana serà present a l’avinguda Caldes amb un mercadet tot participant de la Festa de la Primavera, amb el que també esperen poder col·laborar amb una associació animalista. 

Edicions locals