Tret de sortida de la VIII Lliga Escolar d’Escacs Individual de Mollet

En aquesta vuitena edició del campionat participaran un total de 93 jugadors en edat escolar de centres educatius de la ciutat i de les rodalies

Aquest dilluns el Club d’Escacs Mollet encetava la vuitena edició de la Lliga Escolar d’Escacs Individual de Mollet que tindrà lloc els dies 4, 11, 18 i 25 d’abril i el 9, 16, 23 i 30 de maig. Enguany participaran un total de 93 jugadors repartits en cinc categories diferents: primer, segon, tercer i quart i cinquè i sisè de primària i ESO/ batxillerat, essent els participants de la categoria de primer de primària els encarregats de donar el tret de sortida a la lliga.
Pel que fa als centres educatius molletans, es compta amb la participació de vuit centres de la ciutat els quals aporten un total de 70 jugadors. La Lliga Escolar, però, també involucra centres de fora de Mollet, en aquesta edició seran un total de 9 escoles amb una aportació de 23 jugadors. 
Les partides d’escacs es celebraran cada dilluns a les 18 hores al Centre Cívic La República, seu del Club d’Escacs Mollet. 

Edicions locals