19 Mossos d’Esquadra reconeguts per la bona feina

Divendres l’Auditori de Sant Fost de Campsentelles acollia les ‘Esquadres 2016’, l’acte que organitza l’ABP de Mollet del Vallès per reconèixer la feina realitzada per 19 agents. També s’han entregat dos agraïments especials, una felicitació i un reconeix

Els Mossos d’Esquadra de Mollet celebraven les Esquadres 2016, una cerimònia que té l’objectiu de posar en valor la tasca realitzada per diversos agents en les actuacions dutes a terme al llarg de l’any 2015.

 


En total s’han entregat 21 felicitacions a 19 agents, ja que dos d’ells han rebut dos diplomes per actuacions diferents. Algunes d’aquestes actuacions per les que els agents han estat premiats són la detenció d’una banda organitzada composada per 4 persones d’origen kosovar per furts a les autopistes, la identificació i detenció de l’autor d’una agressió a un interventor de Renfe al qual va arrencar un tros d’orella, la detenció dels autors de diversos robatoris amb intimidació a establiments d’alimentació i la detenció ‘in fraganti’ de dos lladres que es dedicaven a realitzar robatoris amb força a bars de la localitat de Mollet.

 


D’altra banda també s’ha entregat una felicitació a un sergent que havia estat destinat a Tortosa i en un jutjat d’aquella localitat va desobstruir les vies respiratòries a un home que va caure al terra desmaiat i s’ofegava amb la seva pròpia llengua. També s’ha reconegut la dedicació i trajectòria d’una mossa al capdavant de la Oficina de Relacions a la Comunitat de l’ABP i s’han entregat dos agraïments especials, un a l’alcaldessa de Sant Fost, Montserrat Santmartí, i l’altre al Cap de la Policia Local de Parets, Joan Pérez.

 

Edicions locals