L’equip Enduro Vallès aconsegueix dos podis a la primera prova de la Copa Catalana

El corredor David Navas va aconseguir el primer lloc del calaix mentre que el seu company d’equip Ivan Acosta es va fer amb el tercer lloc, ambdós a la categoria M40

El passat 1 d’abril el Club BMX Vallès presentava de manera oficial el nou equip Enduro Vallès amb les montanyes de Vallromanes com a escenari escollit. L’equip el formen set corredors de la zona del Vallès amb els que el club vallesà pretén, més enllà dels resultats, “donar una bona imatge de professionalitat dintre del món de l’enduro”. 
David Navas, Ivan Acosta, Marc Cerdan, Xavi Roca, Jorge Lago, David Argüelles i Oliver Argüelles participaran en competicions tant a nivell català però també d’abast nacional com les quatre proves de la Big Race i, fins i tot, a la prova internacional Epic Enduro.
L’inici de la temporada d’enduro es va avançar a la presentació, és per això que aquest esdeveniment també va servir a l’equip per celebrar els seus dos primers podis aconseguits: la primera posició de David Navas i la tercera d’Ivan Costa a la primera prova de la Copa Catalana en la categoria M40 que es va celebrar a Bitem. 

Edicions locals