AMPA de Col·legis Nous: “Seguirem lluitant fins l’últim moment per recuperar la línia de P3”

Dimarts l’AMPA de l’Escola Col·legis Nous convocava una nova manifestació en acabar les classes. A causa del mal temps va ser la trobada menys multitudinària de les que s’han realitzat fins ara.

“Seguirem mostrant-nos en contra de les retallades a l’educació pública fins que les decisions ja no puguin ser revocables”, expliquen des de l’AMPA de Col·legis Nous. Des de que es va anunciar el tancament d’una línia de P3 al centre “no hem tornat a tenir notícies. Hem demanat una reunió amb Serveis Territorials però ens han respost que fins que no es tanquin les preinscripcions no faran res”.

 


La manifestació, que va començar després de realitzar una trobada a les portes del centre per explicar la situació, va finalitzar a l’Ajuntament de Mollet, on representants de l’AMPA van reunir-se amb l’alcalde de la ciutat, Josep Mornàs, qui va assolir tres compromisos. “L’alcalde s’ha compromès a fer un escrit a la Consellera d’Ensenyament i a enviar-nos la resposta; s’ha compromès a posar-nos en contacte amb el PSC de Mollet per redactar conjuntament una moció i portar-la al Parlament; i s’ha compromès a estudiar la reforma d’uns lavabos de l’escola que estan mal climatitzats”.

 


La setmana vinent els membres de l’AMPA es reuniran per estudiar noves  accions reivindicatives. També, durant la MITMO s’instal·larà una carpa per informar de la situació de l’escola als molletans i demanar la seva signatura a favor de l’educació pública.

Edicions locals